Konfirmandtilmelding

Klik her for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.
Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Der vil senere blive sendt besked om tilladelse til brug af foto mv.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret her.

I 2020 er der konfirmation i Mønsted Kirke,  St. Bededag den 8. maj kl. 10.00

og i Smollerup Kirke, lørdag den 9. maj kl. 10.00.

Ændring af konfirmationsdage

Konfirmationsdage 2020, 2021 og 2022
I mange år har vi holdt konfirmationer Bededag (fredag) og søndagen efter. De senere år har der været en meget skæv fordeling med mange konfirmander om fredagen og få søndag.

Menighedsrådene har derfor besluttet, at fra maj 2019 holder flytter vi søndags konfirmationen til lørdag.
Fordelingen på de to dage går efter efternavn på klasselisten, således at listen deles på midten og konfirmander, der bærer et efternavn, der begynder med et bogstav i første halvdel af alfabetrækken hører til om fredagen og konfirmander med et efternavn, hvor begyndelsesbogstavet hører til i sidste halvdel af alfabetet hører til om lørdagen.
Konfirmationsgudstjenesterne begynder kl. 10.00.

Konfirmationsdage 2020 fredag d. 8. maj Bededag og lørdag d. 9. maj
Konfirmationsdage 2021 fredag d. 30. april Bededag og lørdag d. 1. maj
Konfirmationsdage 2022 fredag d. 13. maj Bededag og lørdag den 14. maj.